Åbne Köbenhavnske Masters

  • 4 nov 2014

I lördags simmade fem representanter från klubben Åbne Köbenhavnske Masters i Danmark men fina placeringar och resultat.

Varje år i början av november går masterstävlingen Åbne Köbenhavnske Masters av stapeln i Kastrup Simhall i Danmark. I år bestod truppen som åkte av Elin Qvale Linde, Johanna Nyysti, Elin Nyysti, Stina Sjölander och Robert Grynner.

En stor besvikelse i år var att tidtagningen var halvmanuell och det saknades scoreboard. Den största besvikelsen var att det inte gick att få split-tider i lagkappen och att det dröjde timmar se att resultaten. Postivt var dock att ingen teknik innebar inget teknikstrul så tävlingen flöt på bra!

Våra deltagare placerade sig mycket bra och det blev fyra förstaplatser, två andraplaceringar och fyra tredjeplatser. Två fina prestationer var Sina Sjölanders 50 bröstsim på 36.29 (1:a) och Robert Grynners 100 frit på 56.82 (2:a). I lagkappen 4 x 50 medley lyckades tejerna sänka sin anmälningstid med 5 sekunder (2.12.74) vilket tyvärr inte räckte till mer än en tredjeplats, men det var bara 3 tiondelar till andraplatsen. 

Robert Grynner efter 100 fritt