Bokning av simundervisning HT2015

  • 12 aug 2015

Bokningen för nya medlemmar är nu öppen!

För att boka - skapa ett konto här!

Efter en lång process är nu alla "gamla" medlemmar som återanmält sig från VT2015 till HT2015 placerade i en grupp till hösten. Logga in på ert barns medlemskonto och se vilken grupp hen tillhör!

För nya medlemmar kommer vi starta nya grupper och dessa plaster släpps den 7 augusti. Restplatser för grupper med "gamla" medlemmar släpps i början av september.

Information om Nälstabadet

Alla tider är i dagsläget preliminära och kommer så vara fram till slutet av augusti/början av september. Då hoppas vi få defintivt besked gällande byggnationerna i Nälstabadet .När simskolan kan starta vet vi inte ännu men hoppas den skall kunna starta samtidigt som övriga simgrupper i Nälsta under vecka 37

Eftersom det är en ny anläggning och en annan "miljö" än vad vi är vana vid, så är vi osäkra på hur många barn och grupper vi kan ha i anläggningen. På grund av detta är vi extra försiktiga att öppna för många grupper på en gång.  När vi som förening har koll på hur det kommer se ut så kan vi eventuellt utöka till fler platser i grupperna och även skapa nya.

Det betyder att ni som eventuellt inte för plats till en början kan få en chans till, så håll koll på hemsidan och facebook för uppdaterad information.