Vattenpolohelg 11-12 november!

  • 7 nov 2015

Nu i helgen spelar SKK massvis med vattenpolo! Kom till Järfälla simhall lördag  kl 19.30 och se SKKs JSM damlag eller heja på herrarna i Eriksdalsbadet både lördag (11.30) eller söndag (11.00). 

Fem SKK-ungdomar åker, tillsammans med coach Christer Ljungqvist, med Stockholms Simförbund, ner till Höganäs för att delta i November cupen. En stor internationell vattenpoloturnering för ungdomar.

SKKs JSM-damlag spelar sin andra match i serien då vi gästar Järfälla simhall, för match mot Järfällas damer, kl. 19.30 på lördagkvällen. Coach Fredrik Lundqvist har sett till att tjejerna tränat hårt och dessutom kompletterat truppen med ytterligare spelare.

SKKs herrlag spelar säsongens andra och tredje elitseriematch i helgen. På lördag är det derby mot Polisen kl. 11.30 och på söndag spelar vi mot Karlstad kl. 11.00. Samtliga elitseriematcher spelas på Eriksdalsbadet. Coach Kenneth Eriksson, som nyligen varit med truppen i Helsingfors siktar på säsongens första seger

Finns du inte i vattnet under helgen ser vi dig mer än gärna på någon av arenaläktarna. SKKs vattenpolospelare behöver allt stöd som går att få. 

Varmt välkomna till Eriksdalsbadet och Järfälla simhall, det är där det händer!

Mvh

Mats Lennerthson
SKK Vattenpolo