Sensationell silvermedalj

• 15 dec 2018

SKK,s lag tjejlag (14år o yngre) på 4x100m frisim tog en sensationell 2a plats under Svenska ungdomsmästerskapen på Eriksdalsbadet . De låg 8a inför dagens finalplats men efter ett helt fantastiska lopp av våra tjejer så simmade de 5sek bätte än från kvalet. Vann gjorde Helsingborg , Väsby tog en 3e plats

I laget simmade på start Ella Bolmstrand på 1,00,35 , 2 sträcka Elvira Flores på 1.01.27(pers på 0,5sek),3 sträckan Johanna Bagelius på 1.00,5 (pers )och avslutade gjorde Sara Torstensson på 1.00,59 (rejält pers på ca 3sek )

Sluttiden blev 4,02,63 .

Var bara Ella som tidigare deltagit på ett mästerskap så var ett gäng nervösa simmare innan start men så starkt att använda nervostiteten till att göra en maxprestation av alla i laget .