Information

Elitseriepremiär mellan SKK - Hellas

Resultat : SKK - Hellas 6-8

Matchrapport:

I helgens hemmapremiär i elitserien stod svenska mästarna Hellas för motståndet. SKK startade mycket bra och spelade en snabb, kreativ och tung vattenpolo. Efter två perioder ledde SKK mycket välförtjänt med 4-2. En ledning som kunde varit större om skärpan varit bättre och om inte Hellas målvakt Olof Reneby spelat så inspirerat. SKK behöll ledningen en bit in i 3.e perioden, men tappade spelet och kunde inte stå emot Hellas, som spelade stabilt och hade marginalerna på sin sida. Publiken på Eriksdalsbadet fick se en omväxlande och bra vattenpolomatch, varvat med några onödiga utvisningar, rött kort och tre brutala spel som kommer att bli kännbart i nästa omgång för båda lagen. Matchen dömdes stabilt av Hasse Lundén och Fredrik Månsson som höll bra tag i matchen när det rockade som mest. Kappisspelarna gjorde överlag bra prestationer, men Alex Njers bör nämnas för en framåt insats med bra simning och gott slit. Också Uros Aleksis bör nämnas med 4 mål i matchen. Nästa match spelas mot Polisen Lördag 8 november kl. 14,15 på Eriksdalsbadet. Välkomna