Information

Omgång 2 i Elitserien mellan SKK - Polisen

Polisen-SKK 12-11
Efter en mycket spännande match vinner polisen lördagens derby med 12-11.

SKK tar tag i spelet omgående och går ifrån direkt. Efter mycket bra och inspirerat spel av inte minst Lagkaptenen Daniel Cederqvist, inte bara leder utan för matchen i tre perioder. I andra perioden får Uros Alexis sin tredje foul och får inte spela mer i matchen. När också Guram Nozatze får sin tredje foul i slutet av tredje perioden börjar ett mycket tröttkört SKK att vackla en smula. Coach för dagen Mats Lennerthson tvingas här laborera med samtliga spelare och släpper i elitseriedebutanterna Murat Akin och Andreas Persson. Båda nykomlingarna klarar sig bra och håller spelet uppe, men SKK tappar i tyngd och slagstyrka då också de rutinerade spelarna inte riktigt orkar stå emot en hård Polisenpress. SKK ser ut att tappa matchen när Polisen går ifrån med tre mål i sista perioden, men jobbar sig heroiskt närmare och är bara en stolpträff ifrån att nå oavgjort. Efter en nervös och mycket spännande sista period står ändå polisen som segrare med 12-11.
En stor eloge till samtliga Kappisspelare som visar hög moral, kontrollerat humör även när det bär emot och mycket bra Kappisanda.
Ledningen tycker ändå att det borgar ändå för en bra säsong och hoppet om slutspel lever i allra högsta grad Bra kämpat Alla i Kappis!!