Boka event

Skapa ett minnesvärt och spännande event med vattenpolo! Oavsett om du planerar en företagsaktivitet, en teambuildingdag eller en speciell fest, kan vi på SKK erbjuda dig en unik och actionfylld upplevelse.

Vår erfarna och entusiastiska personal är redo att skräddarsy ett vattenpoloevent som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder 

Vattenpolo är en sport som främjar samarbete, kommunikation och lagbyggande. Genom att delta i våra vattenpoloaktiviteter får dina deltagare möjlighet att utmana sig själva, stärka sina relationer och skapa oförglömliga minnen tillsammans. Vi erbjuder professionell instruktion och utrustning för att säkerställa att alla kan delta och njuta av den actionfyllda världen av vattenpolo.

Så varför inte ta ditt event till nästa nivå genom att boka vattenpolo med SKK? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa ett oförglömligt och actionfyllt event. Ge dina deltagare en upplevelse de kommer att prata om länge efter att vattnet har stillnat.

Boka ditt vattenpoloevent med oss på SKK och upplev spänningen och glädjen i denna unika sport. Ta steget och skapa ett evenemang som kommer att sätta en ny standard för action och teambuilding!

Plats: Nälstabadet

Dagar: Lördagar

Pris: Mejla för offert

Vid intresse mejla oss: Edward Vershovsky