Poolkampen och SM-final

  • 13 maj 2014

I helgen spelades SM-finalen i Vattenpolo i Eriksdalsbadet, tyvärr utan deltagande från klubben. I Poolkampen var dock SKK representerade!

SKK i poolkampen!

I helgen spelades både Poolkampen och SM-finalerna i vattenpolo för herrar och damer.
 
Poolkampen
SKK var i samarbete med Spårvägen, för första gången, representerade i Poolkampen. Då vi hade förhållandevis många spelare med oss (8 spelare) fick vi dela med oss, så några grabbar spelade med Uppsala. Grabbarna gjorde en mycket bra turnering och bjöd bra motstånd mot alla lag. Mot slutet inkasserades dessutom en vinst, vilket gladde inte minst coacherna Christer och Sofia. Ny chans till matcher finns i Upptramp Cup i juni.
 
SM-finaler
SM-finalerna spelades dessvärre utan deltagande från SKK. Vi fanns ändå representerade i sekretariatet i form av Kenneth Eriksson, Thommy Danielsson och Fredrik Lundqvist. En som också höll SKK flaggan högt var en av de välmeriterade domarna i slutspelet. SKK s Stefan Lundqvist stod för klanderfria insatser både i damfinalerna och i herrarnas bronsmatch som han dömde med fast och rutinerad hand.
 
Vann gjorde Hellas för herrarna och Järfälla för damerna. Mer om detta och bilder finns på Svenska simförbundets hemsida.
 
Till nästa år hoppas vi att SKK s satsning gett resultat och att vi är med och kämpar om medaljerna!
 
 
För SKK vattenpolo 
Mats Lennerthson