SKKs debut i USM C

  • 9 mar 2015

I helgen spelade SKKs ungdomslag i vattenpolo fyra matcher i USM C-serien. På plats fanns Mats Lennerthson som kan rapportera att SKK ställde upp med ett väl kämpande lag med härlig vilja och inställning trots det tuffa motståndet.

SKKs vattepololag i USM C, Västerås 7-8 mars 2015

SKKs duktiga ungdomslag!

Det blev fyra tuffa matcher mot bra motstånd och en upplevelse för många. För de flesta av våra spelare var det debut i matchsammanhang och för samtliga var det första gången på stor bana och djupt vatten.

14 ungdomar försvarade SKKs färger med bravur och visade, trots stora siffror en härlig vilja, inställning och engagemang. Härligt att se hur alla snabbt utvecklat sitt spel bara mellan lördagens och söndagens matcher.

I söndagens avslutande match mot Falun, som förövrigt matchade sitt lag föredömligt försiktigt mot våra nybörjare, kom våra spelare fram till flera farliga lägen som snart kommer att resultera i mål. Också spelet på planen och i försvaret blev mer och mer stabilt och vid flera tillfällen backade vi hem med samtliga 6 spelare.

Nästa lördag är det Poolkampen för alla födda 2003 och yngre. SKK ställer upp med ett lag föda 2003 och ett 2005. Hoppas alla fortsätter träna i sina västerortshallar och också passar på att komma in till Eriksdalsbadet någon gång i veckan.

Återväxten ser bra ut i SKK Vattenpolo, då är jag lugn.

Tack alla för en härlig vattenpolohelg!

Mats Lennerthson