Information om HT 2015

  • 3 sep 2015

Viktig information inför höstterminen 2015 . 

Då Åkeshov är under renovering så har vi flyttat en stor del av vår verksamhet till Nälstabadet . Vi kör igång under vecka 37 gällande våra teknik och träningsgrupper. För simskolan, se nedan.

Vi hoppas att alla har förståelse attall organisationen kring det nya badet kan vara lite rörigt i början, för både oss tränare men även för simmare och föräldrar.

Om Nälsta
För er som inte känner till Nälstabadet ligger det på Trolle Bondes gata 2-4 i Vällingby. Det är ca 1,5 km ifrån Vällingby Centrum. Närmsta busshållplats är Nälstaplan, busslinje 118 från Vällingby/Hallongbergen/Spånga Centrum.

Vi vill uppmana alla som kommer med bil och har platser över att erbjuda skjuts till närmaste tunnelbana alt. så nära att ungdomarna har en kort promenad hem.

Entré

Så småningom kommer det att bli någon typ av kortpassering, men i dagsläget är ingången obemannad . Mer information om detta kommer löpande.

Samåkning

Många av våra tränare och äldre ungdomar skulle uppskatta att få en hjälpande hand på hemresan.

Vi ser också gärna att man försöker samåka lite mer. Vill ni ha hjälp med samåkning så ta kontakt med oss på kansliet så skall vi försöka samordna detta!

Om anläggningen

Anläggningen är inomhus i ljus miljö med vattentemperatur på ca 27-28 grader.

Nya duschar och omklädningsrum kommer erbjudas (tyvärr viss försening). 
Vi kommer att simma på ”kortbanor”,  21m långa och totalt 22 banor. Det är för att bassängen är 50 m och det fanns inte möjlighet att sätta in en vägg och skapa 25 m-banor. 

En annan viktig nyhet är att Nälstabadet har en max kapacitet på 150 personer, både i och ovanför vattnet. Vi kommer att hålla ett vakande öga på antalet personer i simhallen och återkommer om vi måste försöka begränsa antalet icke-simmande i lokalerna.

Simskolan

Det är ännu inte klart kring när vi kan sätta igång, då det har uppstått problem kring finasiering och projektering . Vi har tänkt höja botten så att djupet blir runt 90 cm (nuvarande 140 cm på grundaste delen)

Dock så har vi både plan A ,B om detta drar ut på tiden så sista datum för termistart har vi satt till vecka 40 . Mer information i denna frågga kommer vi att mejla ut till berörda föräldrar. Så hoppas ni har förståelse och tålamod men vi lovar att vi kommer erbjuda simskola.

Kallelser 

Kallelser till alla skickas ut löpande med start denna vecka 

Fakturor träningsavgifter

Fakturor skickas ut till e-post adress löpande med start denna vecka 

Medlemskonto

Ni kan ser alla era transaktioner,bokningar,fakturor mm på ert barns medlemskonto som ni når via hemsidan, logga in HÄR

Övrigt:

Vi kommer erbjuda motionsbanor i Nälstabadet för föräldrar under vissa tider . Avgift för medlem kommer bli 700kr per termin . Håll utkik på hemsidan om tider,dagar.

Kansli

SKK,s kansli kommer också flyttas till Nälsta badet(under vecka 41) och kommer vara bemannat Måndagar,Onsdagar,Söndagar 16:00-20:00 . Ni når oss säkrast via e-post: skk.ungdom@bredband.net 

Denna text som word-dokument för utskrift hittar du här.