Nälstabadet är redo för simning

  • 10 sep 2015

Vi besökte idag Nälstabadet efter att slutbesiktningen blivit godkänd. Efter vårt besök vill vi dela med oss av lite information och tips och råd inför första träningen nu på söndag då våra Simidrottsgrupper,Medley grupper och Vattenpolo kör igång!

I stort är simhallen redo, men det kommer fortfarande ske mycket förbättringar under terminen. Golvet är idag inte helt kaklat utan är slipad betong, ljudnivån i simhallen är ganska hög och vi hoppas att det kommer in ljuddämpande hjälpmedel snart.

Det finns ännu inga skåp för förvaring, alltså undvik att skicka med värdesaker till simmarna och se till att de har träningsväskor där de får plats att lägga ned alla kläder och ytterkläder/skor i sina väskor att bära med in i simhallen.

Ett tips är också att ha med sig badtofflor till simhallen. Gången mellan omklädningsrum till simhallen har inte värmegolv och kan därför kännas ganska kall, speciellt för den mindre simmaren.

Då ljudnivån är hög i simhallen, ber vi föräldrar att inte vistas i simhallen under träning. Ni får gärna komma in och säga hej och komma in lagom till avslut, men vi ber alla att vänta utanför simhallen under träning. Även om vi hade velat erbjuda föräldrar att vänta i simhallen så är två faktorer till betydande, ett är att det finns inga bänkar att sitta på för föräldrar/icke simmande samt att det får vistas endast 150 personer i anläggningen samtidigt.

 

Så en sammanfattning.

1.     Simhallen är redo – men kommer förbättras under terminen.

2.     Ha en simväska där alla kläder och ytterkläder får plats.

3.     Ha gärn med er badtofflor

4.       Föräldrar bes att inte vistas i simhallen under träning på grund av ljudnivån, begränsat antal som får vistas i simhallen och bristen på bänkar.