Hjälp angående SKK,s tävlingsarrang

  • 22 jan 2016

Till SKK föräldrar med barn i vår tävlingsverksamhet AB,B,C,D,Medley grupper

Gäller vårt tävlingsarrangemang 30-31jan 

KRIS KRIS ! Vi har fått väldigt dåligt gensvar från er föräldrar och vi sitetr just nu i en knivig situation gällande bemaning både för tävlingsfunktionärer men även övriga funktionärer!

Så snalla anmäl er till kansli och Christer snarast !

 

Första tävling är UGP 1 i Eriksdalsbadet som går i tre pass den 30-31 januari, fm och em pass på lördagen och ett fm pass på söndagen. 
 
Därefter arrangerar vi på söndag em den 31 januari Freestyle Cup i Eriksdalsbadet som alltså går i ett pass. Freestyle Cup är en knattetävling för de allra yngsta simmarna i distriktet där många kommer att tävla för första gången på en extern "riktig" simtävling. 

Till dessa arrangemang behöver vi hjälp från både er som är utbildade tävlingsfunktionärer där anmälan skickas till Christina på e-post: christina.hbruhn@gmail.com (vänta inte med att anmäla er !!)
 
 För er som inte är utbildad tävlingsfunktionär så behövs behöver vi ett antal föräldrar som kan hjälpa till med allt kringarrangemang  såsom fika,kopiering,bevakning städning mm
 
Jag vädjar er att ställa upp på så många pass som möjligt även om ert barn inte tävlar ! Se bifogat schema för kringarrangemang klicka HÄR
 
Anmälan för övriga funktionärer till mig på : skk.ungdom@bredband.net

Vänta inte med att anmäla er då all hjälp komemr behövas ! 


Med vänliga hälsningar
Christer Lindqvist
Verksamhets och breddansvarig
Stockholm kappsimningsklubb
Mob 070-2272954
www.kappis.se